Skip to content Skip to footer

Skweeky staat voor gelijke kansen

Als een jong bedrijf hechten wij veel waarde aan een open mindset. Helaas zien we in veel industrieën, waaronder de automotive sector, vaak discriminatie. Wij streven ernaar om hierin het verschil te maken. Bij ons staan motivatie, passie en de bereidheid om te blijven leren centraal.

Diversiteit als troef

Bij Skweeky geloven we dat diversiteit een bron van kracht is. Het brengt verschillende perspectieven, ideeën en ervaringen samen, wat niet alleen de creativiteit bevordert, maar ook innovatie stimuleert. We verwelkomen individuen met diverse achtergronden en staan open voor een brede variëteit aan talenten.

Gelijke kansen

Discriminatie in welke vorm dan ook heeft geen plek bij Skweeky. Ons wervingsproces is gebaseerd op eerlijkheid, objectiviteit en de wil om iedereen dezelfde kansen te bieden. We streven naar gelijkheid in toegang tot carrièremogelijkheden, ongeacht geslacht, leeftijd, etniciteit, religie of enige andere factor.

Ondersteuning en Ontwikkeling

Bij Skweeky moedigen we een cultuur van voortdurende groei aan. Ons team wordt aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en hun potentieel volledig te benutten. We bieden ondersteuning en opleiding om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht het startpunt, kan evolueren en excelleren in hun functie.

Open Communicatie

Transparante communicatie is de hoeksteen van gelijke kansen. Bij Skweeky moedigen we openheid en dialoog aan. We streven naar een omgeving waar medewerkers zich vrij voelen om hun ideeën, zorgen of suggesties te delen, wetende dat ze gehoord en gerespecteerd worden.

Onze trots

Bij Skweeky zijn we er trots op dat we een bedrijf zijn dat gelijke kansen hoog in het vaandel draagt. Samen streven we naar een werkomgeving waar diversiteit wordt gevierd, en waar iedereen de kans krijgt om te schitteren en te groeien. Join us at Skweeky, where equal opportunities drive success!

Vragen? Neem contact op!

Wij zijn er om je te helpen. Of je nu een wasser zoekt of wasser wenst te worden.