Skip to content Skip to footer

Wie is Skweeky?

Skweeky is opgericht door Alexander & Alexia, twee jonge ondernemers met een gedeelde passie voor auto’s en meer dan 6 jaar gecombineerde ervaring in marketing en de auto-industrie. Ondertussen is ook kantoorreiniging & showroomreiniging aan hun dienstenpakket toegevoegd.

Inmiddels is Skweeky uitgegroeid tot een pool van 100+ wassers.

Onze missie

Bij Skweeky geloven we dat de eerste indruk telt, en die begint bij een stralend kantoor en een glanzende auto.

Als jonge ondernemers met een gezamenlijke passie voor auto’s en meer dan 10 jaar gecombineerde ervaring in marketing, de auto-industrie en de poetsindustrie, hebben we Skweeky opgericht om bedrijven in heel België te voorzien van een nieuwe standaard in professionele wassers aan een betaalbare prijs..

Onze visie

Onze visie overstijgt traditionele schoonmaakdiensten. We streven naar duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid om de norm te bepalen in onze sector. Bij Skweeky geloven we dat een schone werkomgeving niet alleen een visitekaartje is, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers.

Wat Skweeky uniek maakt, is onze betaalbaarheid en flexibiliteit. We begrijpen de diverse behoeften van bedrijven en passen onze diensten aan om aan die eisen te voldoen. Of het nu gaat om het laten stralen van een bedrijfsauto of het handhaven van een frisse kantooromgeving, wij streven naar excellentie, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid in alles wat we doen.

Alexander

CEO & Marketeer

Alexia

CEO & Marketeer

Viktor

Sales